La Lliga Catalana Júnior arrenca aquest cap de setmana amb la jornada inaugural de la fase regular. Enguany la competició compta amb la participació de sis equips i la primera fase constarà de cinc jornades. Els dos primers classificats aconseguiran el bitllet directe per a les semifinals dels “playoffs”, mentre que del tercer al sisè hauran de disputar els Wild Cards per decidir els altres dos semifinalistes (jugaran tercer contra sisè i quart contra cinquè). Els Wild Cards tindran lloc el cap de setmana de l’11 i 12 de març, mentre que les semifinals es jugaran el 25/26 de març. Finalment, el campió es decidirà en la gran final, el cap de setmana del 22 i 23 d’abril de 2023.

Els Barberà Rookies, vigents campions, obriran la competició aquest dissabte jugant a casa contra els Terrassa Reds. El duel començarà a les 4 de la tarda a la Instal·lació Esportiva Can Llobet de Barberà del Vallès. Els altres dos partits de la primera jornada es disputaran el diumenge al matí, tots dos a les 11h. A Badalona, al Municipal de Montigalà, els Badalona Dracs s’enfrontaran als Pioners de L’Hospitalet, mentre que al Municipal Reddis de Reus els Imperials rebran la visita dels Argentona Bocs, sots-campions el curs passat.

Segona jornada de les Copes Catalanes Infantil i Benjamí de Futbol Flag
A més de l’estrena de la LCFA Júnior, aquest cap de setmana també hi haurà partits de les Copes Catalanes Infantil (Sub-15) i Benjamí (Sub-11) de Futbol Flag, que viuran la seva segona jornada. El Camp de Futbol de Can Boada (Terrassa) i el Municipal de Montigalà (Badalona) acolliran els partits de la Copa Infantil. A Terrassa la jornada arrencarà a les 10h del matí, amb els següents duels: Terrassa Reds-ASB Lynx (10h), Barberà Rookies-Barcelona Pagesos (10h), Pagesos-Reds (11h) i Lynx-Rookies (11h). Per la tarda, a Montigalà, es jugaran els altres quatre enfrontaments: Badalona Dracs Plata-L’Hospitalet Pioners (15h), Bigues i Riells Scorpions-Badalona Dracs Negre (15h), Pioners-Scorpions (16h) i Dracs Negre-Dracs Plata (16h).

Per últim, el diumenge al matí el Camp de Futbol de Can Boada també serà l’escenari del segon triangular de la Copa Catalana Benjamí (Sub-11) de Flag, amb aquests partits: Badalona Dracs-Terrassa Reds (10h), ASB Lynx-Dracs (10:50h) i Reds-Lynx (11:40h).

*Foto: Ignasi Cusidó

WordPress Video Lightbox Plugin