Arriba una nova jornada, la quarta, de la Lliga Catalana Sènior, amb la disputa de quatre partits i l’absència dels Panthers, que malauradament s’han retirat de la competició. D’acord amb la normativa s’anul·len tots els resultats dels enfrontaments disputats fins ara pel conjunt de Lliça de Vall i la LCFA Sènior es queda amb 9 participants, descansant un equip en cada jornada.

Els Riudoms Rebels i els Vilafranca Eagles obriran la jornada el dissabte a les 5 de la tarda al Municipal de Riudoms i la resta d’enfrontaments es jugaran el diumenge. A les 11h, al Municipal Reddis de Reus, els Imperials rebran la visita dels Barcelona Pagesos i una hora més tard, a les 12h, els Terrassa Reds, un dels equips que encara no coneixen la derrota, jugaran a Can Boada davant dels Barcelona Búfals. La jornada es clourà a Castell-Platja d’Aro el diumenge a la tarda (17h), on els Ducs s’enfrontaran als també invictes Barcelona Uroloki.

A banda de la LCFA Sènior, aquest cap de setmana també hi haurà jornada a la Lliga Catalana Femenina i a la LCFA Cadet. A la competició femenina les Barberà Rookies s’enfrontaran a les Barcelona Búfals a la Instal·lació Esportiva Municipal Can Llobet de Barberà del Vallès. El matx, que també compta per a la lliga estatal, es disputarà el dissabte a les 4 de la tarda.

Can Llobet també serà l’escenari de la tercera jornada de la Lliga Catalana Cadet, el dissabte al matí a partir de les 10h. En total es jugaran 7 partits, amb els següents enfrontaments: Barberà Rookies Blue-Vilafranca Eagles (10h), L’Hospitalet Pioners-Terrassa Reds (10h), Reds-Rookies Blue (11h), Grizzlys Catalans de Perpinyà-Pioners (11h), Rookies White-Grizzlys (12h), Eagles-Reus Imperials (12h) i Imperials-Rookies White (13h). Els Rookies Blue (4-0) i els Rookies White (3-1) arriben com a líders de la competició, per davant dels Reds, els Grizzlys i els Argentona Bocs, tots tres amb dues victòries al sarró.

*Foto: David Carballal

WordPress Video Lightbox Plugin