Barcelona Pageses es van proclamar campiones de la Lliga Catalana Femenina de Futbol Flag en derrotar les Barberà Rookies per 6-28 en la gran final que va tenir lloc a la Instal·lació Esportiva Municipal de Can Llobet a Barberà del Vallès. Amb aquest triomf, el club barceloní aconsegueix el doblet en les Lligues Catalanes Sènior de Flag, després de conquerir també la categoria Open.

Bárbara Córdova, autora de dos «touchdowns», es va endur el guardó de millor jugadora de la final, que Pageses van dominar des d’un principi. Al descans ja manaven per 0-14 i en la represa no van donar opció a unes Rookies que van buscar sense èxit la remuntada. Metzery Celaya i Alicia de Mesa van fer les altres anotacions de les campiones, mentre que l’únic «touchdown» de Rookies el va aconseguir Alba Izquierdo.

Aquest cap de setmana, d’altra banda, també van quedar definides les semifinals de la LCFA Júnior. La darrera jornada de la fase regular no va provocar canvis en la classificació i els Terrassa Reds van certificar la primera posició amb una aclaparadora victòria contra els cuers, els Barcelona Uroloki+Búfals (0-94). Els egarencs arribaran als play-off invictes (5-0) i en semifinals, el diumenge 19 de maig, se les veuran amb els Barberà Rookies, quarts classificats (2-3). Els vallesans van caure contra els Badalona Dracs per 0-28 i els badalonins, amb aquest triomf, van assegurar la segona posició amb un balanç de 4-1. Els rivals dels Dracs en semifinals seran els Pioners de L’Hospitalet, que en l’última jornada es van imposar als Reus Imperials (23-6) per tancar la lliga regular en el tercer lloc (3-2). La semifinal entre Dracs i Pioners es jugarà el dissabte 25 de maig a Badalona.

Per últim, el camp de Can Boada, a Terrassa, va acollir una nova jornada de les Lligues Catalanes Infantil (Sub-15) i Benjamí (Sub-11) de Futbol Flag. La Lliga Infantil va viure la cinquena jornada, última de la fase regular. Els Barberà Rookies van aconseguir dues victòries més per certificar el liderat (9-1 de balanç), superant els Pioners de L’Hospitalet (8-2), mentre que els Badalona Dracs també van sumar dos triomfs i acaben tercers (7-3). Terrassa Reds (4-6), Vallès Fènix (1-9) i ASB Lynx (1-9) completen la classificació. La Lliga Infantil es tancarà el 26 de maig amb la jornada de cloenda que tindrà lloc a Lliçà de Vall, on Rookies i Pioners protagonitzaran la gran final, Dracs i Reds jugaran pel tercer i el quart lloc i Fènix i Lynx ho faran per la cinquena i la sisena plaça.

Pel que fa a la Lliga Catalana Benjamí, la quarta jornada va tenir com a guanyadors els ASB Lynx, que van assolir el ple de victòries i empaten al capdavant de la classificació amb els Badalona Dracs, que van perdre la seva condició d’invictes. Tots dos equips tenen el mateix balanç, amb quatre victòries, un empat i una derrota.