Trepidant matinal de Futbol Flag la que es viurà aquest diumenge que ve, 14 de novembre, al Municipal de Montigalà de Badalona, que serà l’escenari de l’inici de les Copes Catalanes Benjamí i Infantil i de la primera jornada del Grup A de la categoria Open. Els partits començaran a les 10 del matí i s’allargaran fins al migdia.

A la categoria Benjamí (Sub-11) hi participen quatre equips, que en aquesta primera jornada disputaran quatre partits: a les 10h jugaran els Badalona Dracs Negre contra els Badalona Dracs Plata i els Barberà Rookies s’enfrontaran als ASB Lynx. A les 10.45h, els Lynx jugaran contra els Dracs Negre i els Dracs Plata ho faran contra els Rookies.

Pel que fa a la categoria Infantil (Sub-15), aquesta temporada la juguen vuit equips, dividits en dos grups. En el grup A hi ha els Badalona Dracs Negre, els Badalona Dracs Plata, els ASB Lynx i els Rookies, mentre que en el B hi trobem els Barcelona Búfals, els Scorpions de Bigues i Riells, L’Hospitalet Pioners i els Terrassa Reds. La primera jornada Sub-15 també començarà a les 10h, on es jugaran els dos primers duels del grup A: Dracs Negre-Rookies i Dracs Plata-ASB Lynx. A les 10:55h, els guanyadors d’aquests dos partits es jugaran el primer lloc d’aquest primer quadrangular i els perdedors lluitaran pel tercer lloc. Pel que fa al grup B, el format serà el mateix. A les 11:50h es jugaran els partits Scorpions-Búfals i Pioners-Reds i a les 12:45h hi haurà la final i el partit pel tercer i el quart lloc.

Per últim, la Copa Catalana Open de Futbol Flag viurà l’estrena dels equips del Grup A, que entraran en competició després que el cap de setmana passat ho fessin els altres dos grups. Els cinc enfrontaments d’aquesta jornada inaugural del grup A seran els següents: Barcelona Uroloki White-Barcelona Pagesos (11:50h), ASB Lynx-Badalona Dracs (12:50h), Barcelona Pagesos-L’Hospitalet Pioners (12:50h), Pioners-Lynx (13:50h) i Dracs-Uroloki White (13:50h).

WordPress Video Lightbox Plugin