La Copa Catalana Benjamí (Sub-11) de Futbol Flag ja té campions. Els ASB Lynx van confirmar la seva hegemonia en el darrer triangular, jugat a Badalona, i van sumar dos triomfs més per acabar invictes al capdavant de la classificació (6-0). Els de l’American School of Barcelona revaliden el títol que ja van assolir l’any passat. Els Badalona Dracs, pel seu cantó, van derrotar per 25-6 els Terrassa Reds en la jornada final i aquest triomf els va permetre assegurar la segona posició (2-4) per davant dels egarencs (1-5), tercers. Tots els resultats i classificacions, aquí.

Rookies, líders de la LCFA Júnior
A la Lliga Catalana Júnior es va disputar la segona jornada, on finalment només es van jugar dos partits perquè a última hora es va haver de suspendre el matx entre els Argentona Bocs i els Badalona Dracs. A Terrassa els Reds van assolir el primer triomf del curs en vèncer els Reus Imperials per 20-13. Els egarencs van haver de remuntar per endur-se el matx. Al tercer quart perdien per 7-13, però dos «touchdowns» en l’últim període van capgirar el resultat. Jordi Eder i Marc Lara (2) van fer els tres TD dels Reds, mentre que Joel Cabré va ser l’autor de les dues anotacions dels Imperials.

En l’altre partit, triomf ajustat per un sol punt dels Rookies al camp dels Pioners Dragons Academy (18-19). Els de Barberà del Vallès van arribar al descans manant per 0-12 amb dos «touchdowns» de Víctor Aracil, però en la represa van veure com els Pioners de L’Hospitalet empataven amb dues anotacions de Marc Mesa (12-12). Tot es va decidir en el tram final, on un «touchdown» de Robert Zaragoza va posar de nou els Rookies per davant. Marc Cases, a més, va sumar el punt extra en una jugada que va acabar sent determinant (12-19). Mario Ruiz, a només 35 segons del final, va anotar per als Pioners Dragons Academy (18-19), però els de L’Hospitalet no van encertar en la transformació posterior. Amb aquesta victòria els Rookies encapçalen la classificació amb un balanç de 2-0.

Barcelona Pagesos manen en l’estrena de la LCFF Open
La Lliga Catalana Open de Divisió d’Honor de Flag va disputar a Bigues i Riells la seva jornada inaugural. Els Barcelona Pagesos, vigents campions, van començar trepitjant fort i van sumar dos triomfs per situar-se com a primers líders de la competició. Bigues i Riells Scorpions, Sant Cugat Pagesos i Barcelona Uroloki, pel seu cantó, van assolir una victòria. D’altra banda, a Torredembarra es va celebrar el primer torneig puntuable del nou Circuit Català de Flag Open, amb triomf per als amfitrions, els Torredembarra Lizards, per davant dels Vinaròs Ironmans i els Reus Imperials. Els resultats de la primera jornada de la LCFF Open, en aquest enllaç.

Definida la F4 de la Copa Infantil de Futbol Flag
Per últim, a la Copa Catalana Infantil (Sub-15) de Futbol Flag, la tercera jornada, última de la lliga regular, va decidir la classificació final i els quatre equips que jugaran la Final Four. Els Badalona Dracs Plata van sumar dues victòries més i van segellar el liderat de la primera fase invictes (6-0), mentre que rere seu es van classificar els Terrassa Reds (5-1), que també van obtenir dos triomfs en la jornada final. Els Bigues i Riells Scorpions (4-1-1), tercers, i els ASB Lynx (2-1-3), quarts, seran els altres dos equips que lluitaran pel títol. La Final a Quatre de la Copa Infantil es jugarà el cap de setmana del 14 i 15 de gener  i els duels de semifinals seran els següents: Dracs-ASB Lynx i Reds-Scorpions. Tots els resultats i classificacions, aquí.

*Foto: FCFA (ASB Lynx, campions Copa Sub-11)