La Copa Catalana Sènior de futbol americà arrenca aquest diumenge 21 de novembre amb els dos duels de semifinals, que seran el plat fort d’un cap de setmana que arriba, un cop més, farcit de competicions. Els Terrassa Reds i els Barcelona Pagesos es jugaran el primer bitllet per a la final, a partir de les 12h del matí al Camp de Futbol de Can Boada (Terrassa), mentre que la segona semifinal es disputarà a partir de les 5 de la tarda al Municipal Raül Paloma d’Argentona, entre els Bocs i els Badalona Dracs. Els badalonins, dominadors de les competicions estatals les darreres temporades i vigents campions del torneig, són sobre el paper els principals favorits per reeditar el títol. Pels quatre equips la Copa Catalana serà el primer examen oficial del nou curs, amb l’objectiu de poder estar presents a la gran final que tindrà lloc el segon cap de setmana de desembre.

Una altra de les grans cites del cap de setmana seran els Wild Cards de la Copa Catalana Cadet. El dissabte 20, a la Instal·lació Municipal de Can Llobet, a Barberà del Vallès, s’enfrontaran els Terrassa Reds, els Pioners de L’Hospitalet i els Barberà Rookies, en un triangular  que arrencarà a les 10h del matí amb els següents enfrontaments: Reds-Rookies (10h), Pioners-Reds (11h) i Rookies-Pioners (12h). Aquests tres equips, després dels resultats de l’última jornada, ja tenen el bitllet per a la Final a Quatre del torneig, mentre que el quart classificat sortirà de l’altre Wild Card,  que tindrà lloc el mateix dissabte a  la Zona Esportiva de Avinguda Catalunya, a Vilafranca del Penedès. Allà s’enfrontaran els Grizzlys Catalans de Perpinyà, els Vilafranca Eagles, els Argentona Bocs i els Reus Imperials. Els duels de semifinals seran Grizzlys-Eagles i Bocs-Imperials, a partir de les 12 del matí, i a la una del migdia es jugarà la gran final, que decidirà quin equip va a la Final a Quatre, i el matx pel tercer i el quart lloc.

L’agenda es completarà amb una nova jornada en dues de les Copes Catalanes de Futbol Flag: l’Aleví (Sub-13) i  la categoria Open. A la Instal·lació Municipal de Can Llobet, a Barberà del Vallès, el dissabte a partir de les 10h del matí se celebrarà la tercera jornada de la competició Aleví, amb els següents partits: Barberà Rookies-ASB Lynx (10h), ASB Lynx-L’Hospitalet Pioners (11h) i Pioners-Rookies (12h).

Diumenge al matí, al Municipal d’Esports de Bigues i Riells, serà el torn de la segona jornada pel que fa als grups B i C de la Copa Catalana Open. Una matinal que arrencarà a les 10h del matí i finalitzarà al migdia, amb un total de 10 partits. Els enfrontaments del grup B seran els següents: Barcelona Búfals-Sant Cugat Pagesos (10h), Sant Cugat Pagesos-Reus Imperials (11h), Lliçà de Vall Panthers-Búfals (12h), Imperials-Barcelona Uroloki Red (12h) i Uroloki Red-Panthers (13h). Pel que fa al Grup C, els partits seran Barcelona Pagesos Femení-Barberà Rookies Femení (10h), Barcelona Uroloki Green-Pagesos Femení (11h), Rookies Femení-Bigues i Riells Scorpions (11h), Torredembarra Lizards-Uroloki Green (12h) i Scorpions-Lizards (13h).

Foto: Joan Sancho – Fotoart

WordPress Video Lightbox Plugin