Tot a punt per a una nova edició, la setena, del Clínic FCFA, que tindrà lloc aquest dissabte 23 de març, de 10h a 14h, al CEM Bon Pastor de Barcelona. La jornada de tecnificació és una de les grans cites del calendari i comptarà, un any més, amb la presència dels millors entrenadors de casa nostra i de destacades figures internacionals, organitzada en col·laboració amb Campaments L’Arcada i amb el suport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i l’Ajuntament de Barcelona.

El Clínic FCFA suposa una excel·lent oportunitat per als més joves de poder entrenar i aprendre al costat dels millors entrenadors catalans i de referents internacionals amb experiència a les millors lligues del món. La jornada arrencarà a les 10h del matí, amb una primera sessió dedicada al Futbol Flag que estarà oberta a esportistes de totes les edats. Posteriorment, a partir de les 12h, arrencarà la segona part del Clínic, on el futbol americà serà el protagonista. Aquesta segona sessió és oberta a esportistes nascuts entre els anys 2005 i 2010 i també hi participaran els integrants de la Selecció Catalana Cadet, que continuaran amb la preparació per al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques: ConvocatoriaCatalunyaCadet23Març2024

La jornada de tecnificació aplegarà moltes cares conegudes que ja han pres part en anteriors edicions, com el tècnic Andre Dobson, entrenador principal de la Greenwood Christian Academy (Indianapolis). A més, també hi seran Paul Carney, entrenador de High School a Missouri, Rob Harley, Athletic Director a la Simpson University (Califòrnia), Darrell Thompson, entrenador amb més de 30 anys d’experiència, i el jugador Carlos Matos, «runningback» i «linebacker» en diversos equips europeus i que també va jugar a Austràlia. A més, el Clínic comptarà amb una representació dels millors entrenadors del nostre país, entre els quals hi haurà Marcos Guirles i el seleccionador català cadet, Teo Polanco, acompanyat de tot el seu staff.

La inscripció al Clínic és gratuïta, tot i que les places són limitades, i també serà de franc l’accés a la instal·lació per als acompanyants i per a tothom que vulgui gaudir d’una gran diada de «football».

Més informació, AQUÍ

WordPress Video Lightbox Plugin