Tot a punt per a l’estrena de la Lliga Catalana de Futbol Americà, que començara aquest diumenge 21 de gener. La competició arriba enguany a la seva 36a edició i ho fa amb la participació de vuit equips, dos menys que el curs passat. Els dos darrers finalistes, els Barcelona Pagesos i els Terrassa Reds, han fet el salt a la competició estatal i enguany no prendran part en la competició. Tampoc hi seran els Vilafranca Eagles, absents aquest curs, però per contra tornen els Barberà Rookies, que es jugaran el títol de la XXXVI LCFA amb els Argentona Bocs, els Barcelona Uroloki, els Barcelona Búfals, els Castell-Platja d’Aro Ducs, els Riudoms Rebels, els Reus Imperials i els Lliçà de Vall Panthers.

La lliga regular tindrà set jornades i el torneig manté el format de temporades anteriors, de manera que els quatre millors seran els que aconseguiran el bitllet per a les semifinals. Unes semifinals que es disputaran l’11 i 12 de maig. El campió es decidirà el cap de setmana del 25 i 26 de maig, quan tindrà lloc la gran final.

Els Barberà Rookies i els Barcelona Búfals obriran la jornada inaugural el diumenge a 2/4 d’11 del matí a la Instal·lació Esportiva Municipal Can Llobet. Una hora més tard, a les 11:30h, arrencarà el matx entre els Castell Platja d’Aro Ducs i els Lliçà de Vall Panthers, al camp del conjunt del Baix Empordà. Per últim, els altres dos partits que clouran la jornada començaran a les 5 de la tarda: Argentona Bocs contra Reus Imperials, al Municipal Raül Paloma d’Argentona, i Barcelona Uroloki contra Riudoms Rebels, al CEM Bon Pastor de la capital catalana.

*Fotos: Laura Chavarria (Ducs vs Panthers) i Argentona Bocs (Bocs vs Imperials). 

WordPress Video Lightbox Plugin