Un cop acabat el Campionat de Catalunya Open de Futbol Flag, amb triomf per als Barcelona Pagesos, arriba el torn de la Lliga Catalana de la categoria, que arrencarà aquest cap de setmana amb la participació d’un total de 17 equips. La primera jornada es disputarà en quatre seus i la Instal·lació Municipal Can Llobet de Barberà del Vallès obrirà el foc el dissabte al matí, amb els primers quatre partits: Barberà Rookies-L’Hospitalet Pioners (10:30h), Riudoms Rebels-Lliçà de Vall Panthers (10:30h), Pioners-Rebels (11:30h) i Panthers-Rookies (11:30h).

La resta de la jornada inaugural de la Lliga Catalana Open de Flag es jugarà el diumenge. A Can Boada, a Terrassa, entraran en competició els Barcelona Uroloki White, els Terrassa Reds, els Sarrià de Ter Wolves, els Uroloki Green, els Reus Imperials, els Teixonera Pagesos i els Torredembarra Lizards. Els partits començaran a 2/4 de 12 del matí i seran els següents: Uroloki White-Reds (11:30h), Wolves-Uroloki Green (12h), Imperials-Teixonera Pagesos (12h), Lizards-Uroloki White (12:30h), Uroloki Green-Imperials (13h), Teixonera Pagesos-Wolves (13h) i Reds-Lizards (13:30h).

A Bigues i Riells tindrà lloc el debut dels amfitrions, els Scorpions, que s’enfrontaran als Barcelona Búfals i als Barcelona Pagesos. Els duels començaran a les 12h del matí i seran els següents: Pagesos-Búfals (12h), Búfals-Scorpions (12:55h) i Scorpions-Pagesos (13:50h). Per últim, el diumenge a la tarda la Lliga Catalana Open de Futbol Flag tancarà la primera jornada a Montigalà (Badalona), amb tres partits més: Barcelona Uroloki Red-Badalona Dracs (15h), Sant Cugat Pagesos-Uroloki Red (16h) i Dracs-Sant Cugat Pagesos (17h).

A més de la categoria Open, aquest cap de setmana també hi haurà partits de les Lligues Catalanes Benjamí (Sub-11), Aleví (Sub-13) i Infantil (Sub-15) de Flag. Can Llobet (Barberà del Vallès) acollirà la jornada Benjamí, que tindrà lloc el dissabte al matí amb els següents enfrontaments: Barberà Rookies-Badalona Dracs Plata (10h), Dracs Plata-Dracs Negre (10:55h) i Dracs Negre-Rookies (11:50h). Pel que fa a la categoria Aleví (Sub-13), el dissabte a la tarda el Municipal de Montigalà (Badalona) serà l’escenari de la segona jornada, que s’havia d’haver disputat fa una setmana i que es va haver d’ajornar per la pluja. Es jugaran un total de quatre partits: Badalona Dracs-ASB Lynx (16:15h), Barberà Rookies-Terrassa Reds (16:15h), Lynx-Rookies (17:15h) i Reds-Dracs (17:15h).

Finalment, en la jornada de diumenge arribarà el torn de la categoria Infantil (Sub-15), amb dues seus. A Bigues i Riells, al migdia, es jugaran tres partits: Scorpions-Rookies (12h), Rookies-ASB Lynx (12:55h) i Lynx-Scorpions (13:50h). A les 3 de la tarda l’activitat es traslladarà a Montigalà, a Badalona, on tindran lloc sis partits més: Dracs Plata-Reds (15h), Panthers-Dracs Negre (15h), Reds-Búfals (16h), Pioners-Panthers (16h), Búfals-Dracs Plata (17h) i Dracs Negre-Pioners (17h).

L’atapeïda agenda d’aquest 19 i 20 de març es completarà amb la setena jornada de la Lliga Catalana Júnior, penúltima de la lliga regular.  A les 12h, els segons classificats, els Pioners (4-0-1), s’enfrontaran als Badalona Dracs (3-1-2) a la Feixa Llarga. Els altres dos duels es disputaran el diumenge a les 5 de la tarda. Al CEM Teixonera, a Barcelona, els Pagesos (3-0-2) s’enfrontaran als Búfals (1-0-3). I, per acabar, els Bocs (3-1-1) rebran la visita dels Reus Imperials (2-0-3) al Municipal d’Argentona. El matx entre els Barberà Rookies i els Barcelona Uroloki, que també s’havia de jugar diumenge, ha quedat ajornat.

Foto David Carballal

WordPress Video Lightbox Plugin