La Lliga Catalana Sènior i l’estrena de la Lliga Cadet omplen l’agenda d’aquest cap de setmana que ve, l’últim del mes de gener. També s’havia de disputar un partit de la tercera jornada de la LCFA Femenina, entre les Badalona Dracs Girls i les Barberà Rookies, però a última hora el matx s’ha hagut d’ajornar per Covid i es jugarà el 5 de març. Les que si jugaran són les Barcelona Búfals, que tenen compromís de la lliga estatal contra les València Firebats, el diumenge a les 13h a la Barceloneta.

La LCFA Sènior viurà la seva segona jornada, que arrencarà el dissabte a les 5 de la tarda amb el partit que enfrontarà els Riudoms Rebels amb els Castell-Platja d’Aro Ducs. Els Rebels debutaran a casa amb l’objectiu de sumar el primer triomf després de caure contra els Reds (8-0), mentre que els Ducs arriben al matx com a primers líders de la competició, després de sumar el triomf més contundent de la primera jornada contra els Lliçà de Vall Panthers (39-0).

Els altres quatre partits es jugaran diumenge. A les 11 del matí els Reus Imperials s’enfrontaran als Vilafranca Eagles al Municipal Reddis de Reus. Tots dos van començar el curs amb derrota i volen sumar el primer triomf. Barcelona Búfals, pel seu cantó, rebran la visita dels Argentona Bocs al camp de futbol Parc de la Catalana, a la Barceloneta (15:45h). En la jornada inaugural tots dos van guanyar i buscaran la segona victòria. Els Búfals es van imposar als Eagles (6-26) i els Bocs van vèncer els Barcelona Pagesos per 19-8. Precisament els Pagesos debutaran a casa davant dels Terrassa Reds, el diumenge a les 5 al CEM Teixonera de Barcelona. La segona jornada es clourà a Lliçà de Vall, també el diumenge a les 5 de la tarda, on els Panthers rebran la visita dels vigents campions, els Barcelona Uroloki, que en el primer partit van derrotar els Reus Imperials per 41-7.

Aquest dissabte també arrencarà la Lliga Catalana Cadet 2021/2022, amb la participació de nou equips. A Can Llobet, a Barberà del Vallès, els amfitrions, els Rookies, que compten amb dos equips, els Rookies White i els Rookies Blue, s’enfrontaran als Pioners de L’Hospitalet i als Argentona Bocs. Serà a partir de les 11 del matí amb els següents enfrontaments: Rookies White vs Rookies Blue (11h), Pioners vs Bocs (11h), Bocs vs Rookies White (12h) i Pioners vs Rookies Blue (12h).

A Vilafranca del Penedès, a la Zona Esportiva de l’Avinguda Catalunya, entraran en competició els Vilafranca Eagles, els Reus Imperials, els Castell-Platja d’Aro Ducs i els Grizzlys Catalans de Perpinyà. Els partits començaran a 2/4 de 12 del migdia i seran els següents: Grizzlys vs Eagles (11:30h), Ducs vs Imperials (11:30h), Eagles vs Ducs (12:30h) i Imperials vs Grizzlys (12:30h). Els Terrassa Reds, que també prenen part en la Lliga Cadet, no s’estrenaran fins a la segona jornada.

Foto Ignasi Cusidó

WordPress Video Lightbox Plugin