Terrassa viurà aquest dissabte 20 de maig una espectacular jornada de «football» amb cinc títols en joc. La Zona Esportiva Municipal Les Fonts serà l’escenari de les finals de les Lligues Catalanes de Futbol Flag Cadet, Infantil, Aleví i Benjamí i, com a colofó, acollirà també la gran final de la Lliga Catalana Sènior (LCFA), que a partir de les 5 de la tarda enfrontarà els Terrassa Reds i els Barcelona Pagesos. Un autèntic xoc de trens entre els dos millors equips del curs, que buscaran aixecar la copa de campions per agafar el relleu dels Barcelona Búfals, guanyadors de l’edició de l’any passat.

Els Reds arriben a la final invictes amb l’objectiu de conquerir el que seria el seu quart títol de la LCFA. El darrer el van guanyar l’any 2018. Els egarencs estan protagonitzant una temporada esplèndida i, després de dominar la fase regular amb mà de ferro (8-0 de balanç), tampoc no van donar opció als Argentona Bocs en semifinals, als que van derrotar per 29-7.

Els Pagesos, pel seu cantó, també estan fent un any impecable i només han patit una derrota durant el curs. Va ser precisament contra els Reds en la fase regular, per un ajustat 6-3. Els barcelonins han saldat amb victòria la resta de compromisos i en semifinals es van desfer dels Uroloki (9-6). Els Pagesos persegueixen aixecar la seva primera Lliga Catalana, després de ser sots-campions l’any 2021.

Curiosament aquesta serà la primera de les dues finals que els Reds i els Pagesos protagonitzaran en els pròxims dies, ja que tots dos equips també s’han classificat per a la final de la Sèrie B de la Lliga Estatal, que es jugarà el diumenge 28 de maig (17h) al CEM Bon Pastor de Barcelona.

Pel que fa a les Lligues Catalanes de Futbol Flag, les categories Infantil (Sub-15) i Aleví (Sub-13) celebraran les dues finals. La primera serà la final Aleví, que començarà a les 11:55h i enfrontarà els Badalona Dracs Negre i els Pioners de L’Hospitalet. Més tard, a les 13:55h, arrencarà la final Infantil, amb els Badalona Dracs Plata i els Terrassa Reds com a protagonistes.

A les categories Cadet (Sub-17) i Benjamí (Sub-11) no hi haurà final i el títol se l’enduran els campions de la fase regular. A la Lliga Cadet, la darrera jornada es jugarà a partir de les 12:50h, amb els següents enfrontaments: Barcelona Búfals-Lliçà de Vall Panthers i ASB Lynx-Terrassa Reds. Els Lynx arriben a la darrera jornada com a líders (6-2 de balanç), per davant dels Panthers (5-3).

Per últim, la Lliga Benjamí es tancarà amb els duels Badalona Dracs-ASB Lynx White i ASB Lynx Blue-Terrassa Reds, que començaran a les 13:45h. Els Lynx White, passi el que passi, ja tenen el campionat a la butxaca: encapçalen la classificació invictes (8-0) i, amb només un partit per jugar, tenen un marge de dues victòries respecte dels Badalona Dracs (6-2).

Foto: 29 Clips (Reds vs Pagesos lliga regular)

WordPress Video Lightbox Plugin