L’inici dels play-off de la Lliga Catalana Júnior, la penúltima jornada de la LCFA Femenina i la cloenda de la fase regular de la Lliga Catalana Open de Divisió d’Honor de Futbol Flag centraran l’atenció competitiva d’aquest proper cap de setmana, on la Lliga Benjamí de Flag també disputarà la seva tercera jornada.

A la Lliga Catalana Júnior la lluita pel títol arrencarà amb les dues eliminatòries de «Wild Card», d’on sortiran els dos semifinalistes que acompanyaran els Badalona Dracs i els Barberà Rookies, ja classificats. Els Terrassa Reds i els Reus Imperials protagonitzaran el primer duel, el diumenge a les 12h del matí a Can Boada (Terrassa). Els egarencs intentaran aprofitar el factor camp per repetir el triomf que ja van aconseguir davant dels reusencs en la fase regular (20-13). L’altre bitllet per a les semifinals se’l jugaran els Pioners de L’Hospitalet Dragons Academy i els Argentona Bocs, diumenge a la Feixa Llarga a partir de les 5 de la tarda. Els dos equips es tornaran a enfrontar dues setmanes després de fer-ho a la fase regular, en un partit que va acabar amb triomf per als Pioners (27-13).

Pel que fa a la LCFA Femenina, es disputarà la penúltima jornada, on les Barcelona Búfals (1-1) visitaran el camp de les Badalona Dracs Girls (0-3). El matx es jugarà diumenge a les 10h del matí al Municipal de Montigalà (Badalona) i les Búfals estan obligades a guanyar si volen esgotar les últimes opcions d’intentar conquerir un títol que les Barberà Rookies (3-0) ja tenen a tocar. Si les barcelonines perden, les vallesanes ja seran matemàticament campiones.

També arriba al tram decisiu la Lliga Catalana Open de Divisió d’Honor de Futbol Flag, amb la cloenda de la lliga regular que tindrà lloc diumenge al CEM Teixonera de Barcelona. Barcelona Pagesos, líders invictes (6-0-0), ja tenen assegurat el bitllet per a la gran final del cap de setmana del 22 i 23 d’abril, mentre que l’altre finalista es decidirà en els cinc enfrontaments que es disputaran en la darrera jornada, amb Bigues i Riells Scorpions, segons a la classificació (3-1-2), i Barcelona Uroloki (3-0-3), tercers, com els més ben posicionats. Els partits començaran a les 4 de la tarda amb els següents duels: Barcelona Pagesos-Barcelona Búfals (16h), Sant Cugat Pagesos-Barcelona Uroloki (17h), Bigues i Riells Scorpions-Búfals (17h), Uroloki-Barcelona Pagesos (18h) i Sant Cugat Pagesos-Scorpions (18h).

Finalment, les instal·lacions de l’American School of Barcelona, a Esplugues de Llobregat, acolliran dissabte la tercera jornada de la Lliga Catalana Benjamí (Sub-11) de Futbol Flag, amb tres enfrontanents: ASB Lynx White-Terrassa Reds (13h), Reds-Badalona Dracs (13:50h) i Dracs-Lynx White (14:40h). Els Lynx White lideren la classificació invictes (4-0) per davant dels Dracs (2-0), que tenen dos partits jugats menys.

*Foto: Ignasi Cusidó (Reds vs Imperials Júnior)

WordPress Video Lightbox Plugin