La competició no s’atura i aquest proper cap de setmana vindrà ben atapeït de partits, amb la LCFA Femenina, la LCFA Júnior i les Lligues Catalanes de Futbol Flag de protagonistes. A la Lliga Catalana Femenina es disputarà la tercera jornada amb el duel entre les Barberà Rookies i les Badalona Dracs Girls, que tindrà lloc el dissabte a 2/4 de 5 de la tarda a la Instal·lació Esportiva Municipal de Can Llobet (Barberà del Vallès). Les vallesanes ja tenen una victòria al sarró (1-0), precisament contra les badalonines a la primera jornada (0-53), mentre que les Dracs Girls encara no coneixen el triomf (0-2 després de perdre també amb les Barcelona Búfals per 26-12).

La LCFA Júnior, pel seu cantó, viurà un duel clau pel liderat entre els dos equips que encapçalen la classificació. Badalona Dracs i Barberà Rookies s’enfrontaran el diumenge al matí al Municipal de Montigalà (11h) en partit ajornat de la tercera jornada i el guanyador del matx es quedarà en solitari al capdavant de la taula.

Pel que fa a les Lligues Catalanes de Futbol Flag, les categories Cadet, Infantil i Benjamí disputaran la seva segona jornada. A la LCFF Cadet (Sub-17) es jugaran tres partits, el diumenge al matí a partir de les 10h al Municipal de Lliçà de Vall. Els enfrontaments seran els següents: Terrassa Reds-Lliçà de Vall Panthers, ASB Lynx-Reds i Panthers-Lynx.

La LCFF Infantil (Sub-15), com ve sent habitual, repartirà els partits de la jornada en dues seus. A Montigalà (Badalona), el diumenge a partir de les 10:30h, es jugaran els tres primers enfrontaments: Badalona Dracs Negre-Barberà Rookies, Rookies-Badalona Dracs Plata i Dracs Plata-Dracs Negre. Una mica més tard, el mateix diumenge a partir de les 12h al Municipal de Bigues i Riells, es jugaran la resta de partits: Bigues i Riells Scorpions-Barcelona Pagesos, L’Hospitalet Pioners-Terrassa Reds, Reds-Scorpions i Pagesos-Pioners.

Per últim, el camp de Can Boada (Terrassa) serà l’escenari de la segona jornada de la Lliga Benjamí (Sub-11) de Flag, on entraran en acció els Badalona Dracs, que no van jugar en la jornada inaugural. La cita, el diumenge a partir d’1/4 de 4 de la tarda amb quatre partits en joc: Terrassa Reds-Badalona Dracs, ASB Lynx Blue-ASB Lynx White, Dracs-Lynx Blue i Lynx White-Reds.

*Foto: Ziks Focus (Dracs Girls-Rookies J1) 

WordPress Video Lightbox Plugin