La 36a edició de la Lliga Catalana de Futbol Americà (LCFA) ja té calendari i clubs participants. La competició comptarà amb vuit equips, dos menys que la temporada passada, ja que els dos darrers finalistes, els Barcelona Pagesos i els Terrassa Reds, han fet el salt a la competició estatal. Els Pagesos jugaran a la màxima categoria, la Sèrie A, mentre que els Reds ho faran a la Sèrie B. Tampoc hi seran els Vilafranca Eagles, absents aquest curs. Així, els equips que prendran part a la LCFA 2023/2024 seran els Barberà Rookies, que tornen a la competició, els Argentona Bocs, els Barcelona Uroloki, els Barcelona Búfals, els Castell-Platja d’Aro Ducs, els Riudoms Rebels, els Reus Imperials i els Lliçà de Vall Panthers.

La lliga regular tindrà set jornades i es manté el format de temporades anteriors, de manera que els quatre millors seran els que aconseguiran el bitllet per a les semifinals. El torneig començarà el cap de setmana del 20 i 21 de gener de 2024, amb una primera jornada que viurà els següents enfrontaments: Rookies vs Búfals, Ducs vs Panthers, Bocs vs Imperials i Uroloki vs Rebels.

Els play-offs pel títol arrencaran l’11/12 de maig amb la disputa de les dues semifinals. El campió es decidirà el cap de setmana del 25 i 26 de maig, quan tindrà lloc la gran final.

CALENDARI 36a LCFA SR

*Foto Laura Chavarria (Ducs vs Uroloki LCFA 2022/2023)

WordPress Video Lightbox Plugin