Tret de sortida de la Lliga Catalana Júnior amb els Pioners de l’Hospitalet com a primers líders, després d’aconseguir el triomf més ampli de la primera jornada. Els de L’Hospitalet van guanyar els Barcelona Búfals per 48-0, liderats per Daniel Enrique Palma, que va fer 3 «touchdowns». Álvaro Canals, Iker González, Izán Collado i Brayan Colomé van sumar la resta d’anotacions.

Els Barberà Rookies, pel seu cantó, van derrotar els Badalona Dracs per 47-6. Al descans els de Barberà del Vallès ja manaven per 27-6. Eric Gracia, amb 3 «touchdowns», i Marc Novella, amb 2, van brillar per part dels Rookies. David Martínez va fer l’únic TD dels badalonins.

Els Argentona Bocs també van sumar un triomf clar, contra els Barcelona Uroloki (0-35), en un partit on va destacar Àlvar Aliaga, autor de tres «touchdowns». Les altres anotacions del conjunt d’Argentona les van aconseguir Lucas Gerez i Albert González.

Per últim, a Terrassa es va viure el partit més emocionant de la jornada inaugural, amb triomf dels Barcelona Pagesos davant dels amfitrions, els Reds, per un sol punt (12-13). A l’últim minut els egarencs guanyaven 12-7, amb dos «touchdowns» de Bernat Cusidó, però a 46 segons del final Luis Iturralde va donar el triomf als Pagesos. També va ser clau el punt extra que van sumar els barcelonins després del seu primer TD, anotat per Iu Alsina. El xut de Pau Galopa va donar un punt als Pagesos que al final va acabar sent determinant.

Definida la Final a 4 de la Copa Infantil de Futbol Flag
En la Copa Catalana Infantil (Sub-15) de Futbol Flag, es van disputar els dos Wild Card per assolir la classificació per la Final a 4 de la competició, que tindrà lloc el cap de setmana del 18 i 19 de desembre. Els Badalona Dracs Plata van dominar el primer Wild Card, en guanyar els Pioners de L’Hospitalet en semifinals (40-0) i els Terrassa Reds en la gran final (42-18). Els egarencs, que en semifinals van tombar els Barberà Rookies (40-0), també van assolir el bitllet per a la Final a 4.

En l’altre Wild Card, el triomf se’l van endur els Badalona Dracs Negre, després de guanyar els ASB Lynx en la final (12-13) i d’haver derrotat els Bigues i Riells Scorpions en semifinals (27-6). Els Lynx, que en semifinals havien superat els Barcelona Búfals (19-30), també seran a una Final a 4 que tindrà els següents emparellaments de semifinals: Dracs Plata-ASB Lynx i Dracs Negre-Reds.

En la segona jornada de la Copa Catalana Benjamí (Sub-11), disputada a Barberà del Vallès, els ASB Lynx van sumar dues victòries més (26-0 contra els Dracs Plata i 39-6 contra els Barberà Rookies) i encapçalen la classificació invictes (4-0). Rere seu, els Badalona Dracs Plata (3-1), els Dracs Negre (1-3) i els Barberà Rookies (0-4).

Per últim, en el grup A de la Copa Catalana Open de Futbol Flag, els Barcelona Pagesos també es van mostrar intractables en la segona jornada i acaben la primera fase al capdavant de la classificació sense conèixer la derrota (4-0), per davant dels Uroloki White i els ASB Lynx, tots dos amb un balanç de 2-2.