Aquest proper diumenge 20 de juny posarem el punt i final a l’atípica temporada 2020/2021 en què la millor notícia ha estat la represa de les competicions de Futbol Americà i de Futbol Flag de la FCFA. La campanya conclourà amb la disputa de les dues últimes finals: la de la Lliga Catalana Sènior de 7 vs 7 i la de la Copa Catalana Júnior. A la primera, s’enfronten els dos millors classificats de la fase regular, Legends i L’Hospitalet Pioners. A la Copa Júnior Argentona Bocs i Barberà Rookies són els equips que han arribat al duel decisiu pel títol.

La Gran Final de la LCFA Sènior 7vs7 es jugarà al camp dels Legends, el Municipal Eusebi Güell de Santa Coloma de Cervelló, a les 11:30 hores. Els del Baix Llobregat juguen com a locals perquè van ser el millor equip de la primera fase, en què van sumar 4 victòries en 4 partits. El seu rival, els Pioners de L’Hospitalet de Llobregat van finalitzar amb rècord 50%, amb 2 triomfs i 2 derrotes. Aquestes van ser precisament contra Legends que van vèncer per 32-60 a fora a la primera volta, i al seu camp per 54-25, a la segona. Aquests precedents fan que el conjunt de Santa Coloma arribi al duel com a màxim favorit per aixecar el títol de campions.

A la tarda, a les 17:00 hores, tindrem la Gran Final de la Copa Catalana Júnior al Camp Municipal Raúl Paloma d’Argentona, entre els locals Bocs i els Barberà Rookies. Els del Maresme són els amfitrions d’aquest xoc ja que partia com a cap de sèrie número 1 del torneig per ser el millor conjunt català a la LNFA. Tot i que Rookies i Bocs van acabar amb idèntic rècord 5-1, els d’Argentona van guanyar el duel directe entre ells per 0-19 a Barberà del Vallès i per això es va imposar en el desempat.